Privacyverklaring

In het kader van onze dienstverlening verwerken wij uw persoonsgegevens. Deze privacyverklaring hebben wij opgesteld om u te informeren over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 25-05-2018.

Contactgegevens

De persoonsgegevens worden verwerkt door:

Vrienden van MeerZoo, Stichting , 59487704

Steenwijkerweg 15, 8316 RG, 0527-204495, iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Jan van het Meer, 0527-204495, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Vrienden van MeerZoo verkrijgt persoonsgegevens van uzelf, bijvoorbeeld de gegevens die u aan ons verstrekt via de website, email, telefoon en app. Daarnaast kunnen wij uw persoonsgegevens verkrijgen via derden in het kader van onze dienstverlening afhankelijk van uw relatie met Stichting Vrienden van MeerZoo .

Persoonsgegevens

Stichting Vrienden van MeerZoo  verwerkt de volgende categorieën van persoonsgegevens afhankelijk van uw relatie met STICHTING VRIENDEN VAN MEERZOO:

  • NAW-gegevens
  • Bedrijfsgegevens (Naam, Adres, kvk nummer, vestigingsplaats)
  • Contactgegevens zakelijk
  • Contactgegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummers
  • Geboortedatum en –plaats
  • Geslacht
  • IP Adres

Doeleinden

Stichting Vrienden van MeerZoo  verwerkt deze persoonsgegevens voor diverse doeleinden, afhankelijk van uw relatie met Stichting Vrienden van MeerZoo , zoals:

  • Het onderhouden van contact;
  • Een goede en efficiënte dienstverlening;
  • Het verrichten van administratieve handelingen;
  • Verbetering van de dienstverlening;
  • Facturering;
  • Het innen van gelden
  • Nakoming van wettelijke verplichtingen;
  • Het voeren van geschillen;
  • Het kunnen versturen van informatieve mailingen over activiteiten binnen Stichting Vrienden van MeerZoo

Grondslagen

Wij verwerken bepaalde persoonsgegevens om uitvoering te geven aan uw overeenkomst, dan wel om te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting.

Tevens verwerken wij persoonsgegevens, omdat Stichting Vrienden van MeerZoo  hier gerechtvaardigde belangen bij heeft. Deze gerechtvaardigde belangen zijn:

  • Het op zo efficiënt mogelijke wijze kunnen verlenen van haar dienstverlening;
  • De bescherming van haar financiële belangen;
  • De verbetering van haar diensten;
  • Beveiliging en het beheer van haar systemen;
  • De verwerking heeft betrekking op persoonsgegevens die kennelijk door de betrokkene openbaar zijn gemaakt.
  • Een gesloten overeenkomst waarin de betrokkene de uitdrukkelijke toestemming verleent voor het verwerken van deze gegevens.

Indien persoonsgegevens worden verwerkt op grond van toestemming, zal dat afzonderlijk worden gevraagd.

Verstrekking aan derden

In het kader van haar dienstverlening kan Stichting Vrienden van MeerZoo  persoonsgegevens uitwisselen. Stichting Vrienden van MeerZoo  kan voor de hiervoor genoemde doeleinden gebruik maken van diensten van derden, zoals de IT-leveranciers van onze websites, gemeenten, overheidsinstellingen en boekhouders. In het kader daarvan worden aan deze derden persoonsgegevens verstrekt. Deze derden mogen uw persoonsgegevens slechts verwerken voor de eerder genoemde doeleinden.

Tot slot kunnen uw persoonsgegevens verstrekt worden aan derden wanneer Stichting Vrienden van MeerZoo  aan een wettelijke verplichting moet voldoen. Stichting

Hoe lang wij uw gegevens bewaren

Stichting Vrienden van MeerZoo  zal uw persoonsgegevens niet langer verwerken dan noodzakelijk voor de doeleinden die zij in deze privacyverklaring heeft genoemd. Dit betekent dat uw persoonsgegevens bewaard worden zolang zij nodig zijn om de betreffende doelen te bereiken. Bepaalde gegevens moeten langer bewaard worden, omdat Stichting Vrienden van MeerZoo  zich moet houden aan wettelijke bewaarplichten, zoals de fiscale bewaarplicht.

Hoe wij uw gegevens beveiligen

Wij vinden het belangrijk dat uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen verlies of onbevoegde toegang van uw persoonsgegevens. Daarom heeft Stichting Vrienden van MeerZoo  passende beveiligingsmaatregelen genomen.  

Cookies

Op de website worden functionele cookies gebruikt om de online dienstverlening te verbeteren. Via cookies worden uw IP-adres en de systeeminformatie van uw apparaat verwerkt. Voor meer informatie over deze cookies kunt u onze cookieverklaring raadplegen.

Uw rechten

U heeft het recht om Stichting Vrienden van MeerZoo  een verzoek te doen tot inzage van uw persoonsgegevens. Na ontvangst van uw verzoek ontvangt u binnen 1 maand een overzicht van uw persoonsgegevens. Indien daaruit onjuistheden blijken kunt u verzoeken uw gegevens aan te passen, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen.

Ook kunt u Stichting Vrienden van MeerZoo  verzoeken om overdracht van uw persoonsgegevens of kunt u bezwaar aantekenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden.

Vragen over deze privacyverklaring of een verzoek over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u sturen naar:

Jan van het Meer

Steenwijkerweg 15, 0527-204495, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door Stichting Vrienden van MeerZoo , laat dit dan vooral aan ons weten. Mocht u er met ons niet samen uitkomen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen privacyverklaring

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 25-05-2018.

Stichting Vrienden van MeerZoo  kan deze privacy verklaring aanpassen. Nieuwe versies worden altijd op de website gepubliceerd. Wij raden u daarom aan om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft van wijzigingen.

Facebook

logo facebook

Dieren APPs

logo apps

Anbi

logo anbi

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf en leiden vakmensen op!

Dierenlot

logo dierenlot

Zakelijke gegevens
 
KvK: 59487704
RSIN: 853520227
IBAN: NL11 RABO 0143801775


                            Partner

 

                         logo meerzoo

            Contact
 
            J van het Meer
            Steenwijkerweg15
            8316RG Marknesse
            info@vriendenvanmeerzoo.nl 
            Tel: 0527-204495 / 0622103933